Få hjælp til at forandre udfordringer i nære relationer af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Oplever du udfordringer i dine nære relationer?

Er dine nære relationer præget af misforståelser, konflikter eller følelsesmæssig afstand? Problemer i forhold til familie eller venner kan være meget belastende og føre til stres og en følelse af isolation. Det er vigtigt at genkende, at relationer er dynamiske og kan forbedres med indsigt og ændringer i kommunikations- og adfærdsmønstre.

Forståelse og vækst gennem narrativ terapi

Som narrativ psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, København, tilbyder jeg en støttende og undersøgende tilgang. Ved at udforske dine livshistoriske erfaringer, kan vi sammen afdække, hvordan mønstre og overbevisninger påvirker dig og dine relationer. Ved at arbejde med disse narrative strukturer, kan vi finde veje til forståelse og forandring, der kan styrke dine relationer og dit velbefindende.

Skab positiv forandring i dine relationer

Ved at genkende og ændre mønstre der bidrager til isolation og konflikt, kan du begynde at skabe mere støttende relationer. Vi vil arbejde sammen om at udvikle nye måder at kommunikere og interagere på, som fremmer forståelse, respekt og gensidig støtte. Uanset om det handler om at lindre gamle sår eller at opbygge stærkere bånd, er målet at navigere i dine relationer med større indsigt.

Tag skridtet mod forbedrede relationer

Er du klar til at forandre betydningsfulde relationer og opleve et dybere niveau af forbindelse og forståelse? Kontakt mig for at påbegynde din rejse mod stærkere og mere givende relationer. Lad mig hjælpe dig med at overvinde dine relationelle udfordringer, og åbne døren til mere harmoniske og kærlige relationer.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.