Gruppeterapi

jeg tilbyder løbende gruppeterapi med fokus på forskellige emner afhængig af efterspørgsel. Jeg har for øjeblikket to forløb med fokus på hhv. studiepres og selvudslettende tanker og handlinger, se nedenfor. 

Studiepres 

Har du svært ved at mærke, hvornår du har gjort det godt nok på studiet, og ender du med at overforberede dig og føle, at du bør studere hele tiden med stress og udmattelse til følge? Eller ender du med at overspringshandle og udskyde læsningen til senere med følelsen af utilstrækkelighed? Så kender du ligesom rigtig mange andre studerende til frygten for at fejle, som udover stress kan føre til angst for at tage ordet i timerne og i gruppearbejde og hænge sammen med eksamensangst.  

Du vil i gruppen få lejlighed til at udveksle erfaringer med andre studerende i lignende situationer. Det giver en større forståelse af problemet og mindsker følelsen af at stå alene med det. Du vil stifte bekendtskab med effekter af en perfekthedskultur og få redskaber til at håndtere den, når den står i vejen for dig. Vi vil arbejde med den selvkritik og det indre ubehag, som frygten for at fejle kan medføre f.eks. i forbindelse med en eksamen. 

En gruppe består af 3-7 deltagere. 

Vi mødes 8 gange i 2 timer fra kl. 16-18. Forløbet koster i alt 2600 kr. Der er 10% rabat, når du er studerende, pensionist eller jobsøgende. 

Selvudslettende tanker og handlinger 

Kæmper du for at leve op til hverdagens krav og forventninger og har alligevel ofte dårlig samvittighed og skyldfølelse? Måske er du meget opmærksom på andres behov, ligesom du også er meget rummelig, hvad angår andres fejl, men du bruger ikke nær den samme målestok på dig selv? 

Så er du ikke den eneste. 

Du vil i denne gruppe få lejlighed til at udveksle erfaringer med andre, der har det ligesom dig. Det giver jer en større forståelse af udfordringen og mindsker følelser af at stå alene med den. Du vil undervejs lære din selvkritikker bedre at kende, og hvilken effekt de selvkritiske tanker og handlinger har på dig og dit liv. Du vil komme tættere på dine behov, værdier og ønsker for det liv, der venter på dig forude. 

En gruppe består af 3-7 deltagere. 

Vi mødes 8 gange i 2 timer fra kl. 16-18. Forløbet koster i alt 2600 kr. Der er 10% rabat, når du er studerende, pensionist eller jobsøgende. 

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.