Behandling mod meningsløshed af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Kæmper du med følelser af meningsløshed?

At føle at livet er meningsløs kan være en dybt foruroligende og smertefuld oplevelse. Det er en følelse af, at livet mangler retning, formål eller værdi, som kan gøre det svært at finde motivation og glæde i dagligdagen. Hvis du oplever disse følelser, er det vigtigt at vide, at du ikke er alene. Der findes veje til at genfinde en følelse af mening og engagement i livet.

Find mening gennem narrativ terapi

Som din psykoterapeut i Birkerød og på Østerbro i København, tilbyder jeg en støttende tilgang gennem narrativ terapi. Vi vil sammen udforske dine fortælleringer om dig selv og dit liv. Disse fortællinger har indflydelse på, hvordan du opfatter din verden og din plads i den. Ved at udforske, nuancere og omfortolke disse fortællinger, kan vi begynde at finde kilder til mening og formål, der resonerer med dig på et dybt personligt plan.

Skab en ny fortælling for dit liv

Sammen vil vi arbejde på at identificere de værdier og passioner, der giver dit liv retning og mening. Dette kan være en proces med at genopdage glæder, du har overset, eller at finde nye måder at engagere dig i verden omkring dig. Ved at skabe livsfortællinger, hvor du føler dig forbundet med dig selv og dine handlinger, kan du opleve en fornyet følelse af formål og tilfredshed.

Tag skridtet mod et mere meningsfuldt liv

Er du klar til at udforske, hvad der giver dit liv mening, og at overvinde følelsen af meningsløshed? Dit første skridt mod et mere opfyldt og meningsfuldt liv kan begynde her. Kontakt mig for at starte din rejse mod at genopdage glæden ved at leve et liv, der føles værdifuldt og meningsfuldt for dig.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.