Behandling for angst af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Føler du dig fanget i angstens greb?

Er angst en konstant skygge i dit liv, der begrænser din frihed og forhindrer dig i at leve fuldt ud? Angst kan føles som en uovervindelig fjende, der holder dig fast i et jerngreb af frygt og bekymring. Hvis du oplever hjertebanken, uforklarlig uro, eller hvis tankemylder og bekymringer holder dig vågen om natten, er det vigtigt at anerkende disse tegn og tage skridt mod forandring.

Forstå din angst med narrativ terapi

Som psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, København, tilbyder jeg en dybdegående forståelse for angsten gennem narrativ terapi. Denne tilgang giver os mulighed for at udforske og omfortolke de historier, du fortæller om dig selv og dit liv, som kan have betydning for, hvordan du oplever angst. Sammen vil vi afdække, hvordan din angst manifesterer sig, og hvilke erfaringer der bidrager til oplevelser af angst.

Skab en ny fortælling

Gennem vores sessioner vil du lære at identificere og udfordre de mønstre, der har indflydelse på angsten. Ved at forstå din angst i en ny kontekst, kan vi sammen begynde at skrive en ny fortælling for dit liv – en, hvor du har kontrol og magt over dine tanker og følelser, og hvor angst ikke længere styrer dine valg og handlinger.

Tag skridtet mod frihed fra angst

Er du klar til at slippe angsten og genopdage glæden ved at leve et liv præget af mere ro og tilfredshed, så du kan gå en fremtid i møde med større tillid og mere optimisme?

Kan du mærke et ja?

Så kontakt mig i dag for at påbegynde din rejse mod en tilværelse fri fra de begrænsninger angsten pålægger dig.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.