Behandling af selvudslettende tanker og handlinger af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Kæmper du med selvudslettende tanker?

Er du fanget i et mønster af selvudslettende tanker, hvor du konstant nedvurderer dig selv og dine evner? Disse negative tanker kan være invaliderende og forhindre dig i at se din sande værdi og potentiale. Selvudslettende handlinger, hvor du underminerer dig selv og undlader at forfølge dine ønsker, kan føre til magtesløshed og meningsløshed. Hvis dette lyder bekendt, er det vigtigt at anerkende, at der er veje til forandring, og at du ikke er alene.

Find vejen ud gennem narrativ terapi

Som psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, København, tilbyder jeg et trygt og støttende rum, hvor vi sammen kan udforske de underliggende årsager til de selvudslettende tanker og handlinger. Ved hjælp af narrative terapimetoder vil vi undersøge de fortællinger, du har om dig selv, og hvordan disse kan blive omfortolket til mere styrkende fortællinger. Det handler om at udvide og nuancere fortællingerne, så du kan begynde at se dig selv i et nyt lys.

Skriv en ny fortælling for dit liv

Sammen vil vi identificere og udfordre de selvudslettende mønstre, der holder dig tilbage. Ved at udvikle nye, styrkende fortællinger om dig selv, kan du begynde at bryde fri fra de begrænsende overbevisninger og opbygge en stærkere, mere positiv selvopfattelse. Det er en rejse mod at genopdage din værdi, anerkende dine styrker og begynde at leve et liv, hvor du er i stand til at forfølge dine drømme med selvtillid og selvkærlighed.

Tag skridtet mod et mere positivt selvbillede

Er du klar til at slippe de selvudslettende tanker og handlinger, der har holdt dig tilbage? Dit første skridt mod en ny begyndelse kan starte her. Kontakt mig for at påbegynde din rejse mod mere selvværd. Lad os sammen udforske, hvordan terapien kan hjælpe dig med at genfinde glæden ved at være dig.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.