Undervisning

Jeg tilbyder undervisningsdage og kortere kurser for unge og fagpersoner, der arbejder med unge. Undervisningen sætter, med afsæt i jeres specifikke ønsker til indhold og varighed, fokus på forbindelser mellem unges mistrivsel, kultur og opvækst. 

Baggrunden er den stigning i symptomer på stress og angst, der ses blandt unge over alt i verden i disse år. Unge fortæller ofte i terapeutiske forløb hos mig, at det er svært at slå til og få andres og egen anerkendelse. Det kan føre til selvbebrejdelser og fremmedgjorthed, når de i jagten på at lykkes fjerner sig længere og længere væk fra sig selv og egne værdier. De unge, der lykkes med at blive genkendt som dem, de selv fornemmer, at de er, står stærkere, når omverdens forventninger presser sig på.   

Jeg er optaget af at hjælpe unge med at stå stærkere i sig selv og inspirere dem til at hjælpe hinanden med at gøre dette, så de bedre kan prioritere og navigere i et samfund med mange forskellige forventninger til dem. 

Et oplæg af to timers varighed koster 2000 kr. 

En heldagsworkshop a syv timers varighed koster 5000 kr. 

Du kan kontakte mig her for mere information vedrørende muligheder for et forløb i tråd med din og jeres specifikke ønsker til indhold og varighed. 

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.