Behandling for identitetsforvirring af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Føler du dig usikker på din identitet?

Identitetsforvirring kan være dybt belastende, hvor spørgsmål om hvem du er, og hvor du hører til i verden, fylder meget. Det kan vise sig som usikkerhed og tvivl om egne værdier og overbevisninger. Det kan skabe en følelse af, at omverden eller dele af sig selv synes fremmed. At navigere i disse følelser af fremmedgjorthed , usikkerhed og tvivl er ikke en rejse, du skal gå alene.

Find vej gennem narrativ terapi

I mit arbejde som psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, København, anvender jeg den narrative tilgang til at hjælpe dig med at udforske dine identitetsskabende erfaringer. Vi ser på din livshistorie og hvordan denne kan have indflydelse på din identitet og forvirring. Ved at identificere fortællingernes forskellige temaer, kommer du tættere på en forståelse af din identitet og de vigtigste værdier for dig.

Skab en stærkere selvopfattelse

Sammen vil vi arbejde på at styrke din selvopfattelse og hjælpe dig med at opbygge en følelse af identitet, der føles autentisk og meningsfuld. Ved at identificere identitetsskabende fortællinger, kan du begynde at opleve større klarhed over hvem du er. Dette er en proces mod at blive mere helstøbt, sikker og i stand til at navigere i livets udfordringer med en fornyet følelse af formål og selvindsigt.

Tag skridtet mod en klarere selvforståelse

Er du klar til at udforske din identitet og opnå en større følelse af selvforståelse og autenticitet? Ved at læse dette har du allerede taget det første skridt, mod en klarere og mere sikker identitetsfølelse. Kontakt mig og lad mig, hjælpe dig med at tage de næste skridt. Lad os sammen finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig til en stærkere og mere klar følelse af hvem du er.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.