Om Trine

Hej, jeg hedder Trine. 

Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.  

Som underviser i mange år på en videregående uddannelse, har det været naturligt for mig at fordybe mig i de problematikker som kan ramme unge mennesker. Jeg er her optaget af hvordan forskellige former for selvudslettende adfærd, angst og stress kan bunde i en oplevelse af ikke at have værdi og være værdsat. Lavt selvværd kan give en følelse af hverken at fortjene kærlighed eller succes, og det kan gøre det svært at mærke egne behov, sætte grænser og træffe beslutninger. Et godt selvværd til sammenligning fungerer snarere som et godt sejl, der bliver stående selv i stormvejr. Derfor er jeg meget optaget af, at mine klienter opdager egne dybfølte værdier, færdigheder og viden. Det er de tråde, et godt og stærkt sejl er vævet af. 

Jeg har ved siden af mit arbejde i Huset for Narrative Samtaler været frivillig i Samtalehuset for unge i Snekkersten, og jeg afholder gruppeforløb som frivillig i Foreningen for Spiseforstyrrelser og Selvskade. Jeg yder herudover terapeutisk støtte til studerende, som har brug for hjælp til at gennemføre en videregående uddannelse. 

2021 Psykoterapeutisk uddannelse DISPUK  

2007: Kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi, Danmarks Pædagogiske Universitet  

1996: Sygeplejerskeuddannelsen, Aarhus Sygeplejeskole 

Jeg modtager løbende supervision, faglig sparring og holder mig generelt ajour med den faglige udvikling. 

Jeg er gift med Søren. Vi har sammen to næsten voksne børn. Vi bruger vores fritid i naturen på at sejle, stå på ski og vandre.  

Hvad siger klienterne? 

I mine samtaler med Trine blev der skabt et varmt, trygt og nærværende rum. Jeg følte mig hørt og forstået. Efter samtalerne var jeg blevet klogere på mig selv. Det var som om, at jeg nu forstod min situation fra et bredere perspektiv. Dette har hjulpet mig, så jeg nu har lettere ved at håndtere nye udfordringer. Jeg gik altid fra timerne med en følelse af at være noget værd. (Line, 21 år) 

Trine er både behagelig og professionel, og det har været nemt at starte op som klient hos hende. Trine er dygtig til at bevare overblikket og samle op på tidligere samtaler, men også til at tegne den røde tråd mellem forskellige livsbegivenheder og følelser. 

Efter mine samtaler med Trine har jeg fået mere selvtillid. Jeg har opnået en større forståelse for mig selv og mine reaktioner, og det har påvirket mine relationer positivt og givet mig mere ro på i hverdagen. (Carina, 26 år) 

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.