Behandling for stress af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Opfattelse og anerkendelse af stress

Føler du dig overvældet af krav og forpligtelser? Kæmper du med hjertebanken, søvnproblemer, eller en konstant følelse af uro, der skygger for din glæde? Disse er ikke bare kortvarige symptomer, men derimod signaler om, at det er tid til at tage dit velbefindende alvorligt. Stress er mere end blot en dårlig dag; det er en tilstand, der kan forringe din livskvalitet, dine relationer og din generelle sundhed.

Dyk dybere med narrativ psykoterapi

Som din psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, København, inviterer jeg dig ind i et støttende rum, hvor vi sammen kan udforske de underliggende årsager til din stress. Gennem den narrative tilgang vil vi sammen undersøge de historier, der udgør din selvopfattelse og din livsfortælling. Sammen vil vi se på hvordan disse fortællinger påvirker din oplevelse af stress. Det handler ikke kun om at identificere stressfaktorer, men også om at undersøge, hvordan dine livserfaringer og reaktionsmønstre kan forme din oplevelse af stress.

Skab forandring og genopret balance

Opdagelsen af, hvad der virkelig ligger bag din stress, er kun det første skridt. Næste skridt er at udvikle strategier, der ikke kun vil lette dine nuværende symptomer, men også styrke din modstandsevne overfor fremtidige stressorer. Sammen vil vi identificere handlemuligheder, der adresserer både de indre og ydre aspekter af din stress. Dette vil på sigt hjælpe til en genoprettelse af din balance, samt styrke dit fundament for at håndtere livets udfordringer.

Tag skridtet mod et mere harmonisk liv

Er du klar til at bryde fri af stressens greb og genopdage glæden ved livet? Ved at læse dette har du allerede taget det første skridt. Lad mig hjælpe dig med at tage de næste, mod en mere fredfyldt eksistens. Kontakt mig for at påbegynde din rejse mod bedring og selvopdagelse, og lad os sammen udforske, hvordan psykoterapi kan skabe varig forandring i dit liv.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.