Behandling for nedtrykthed af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Genkender du følelsen af nedtrykthed?

Føler du dig ofte overvældet af tristhed eller manglende motivation? Er det som om glæden ved livet er forsvundet? Nedtrykthed kan gøre hverdagen tung og farveløs, og det kan være udfordrende at finde vej ud af denne tilstand alene. Hvis du oplever vedvarende tristhed, håbløshed eller mangel på interesse i aktiviteter, du tidligere nød, er det vigtigt at anerkende disse følelser og vide, at der er veje til forandring.

Forstå din nedtrykthed gennem narrativ terapi

Som din psykoterapeut i Birkerød og Østerbro, tilbyder jeg en tilgang, der ikke blot adresserer symptomerne på din nedtrykthed, men søger at forstå de mønstre og erfaringer, der ligger bag. Ved hjælp af narrativ terapi udforsker vi sammen de oplevelser og overbevisninger, der udgør dine erfaringer om nedtryktheden. Denne indsigt giver os mulighed for at identificere og ændre de mønstre, som holder dig fast i tristhed og apati.

Skab en ny vej fremad

De erfaringer, vi gør os, bliver til de historier, vi fortæller – vores opfattelse af os selv og verden. Sammen vil vi arbejde på at udvide og nuancere dine fortællinger, så du genopdager glæde, motivation og mening. Ved at få øje på erfaringer som har undgået din opmærksomhed og ved at nuancere de fortællinger, der har bidraget til din nedtrykthed, kan du begynde at se dig selv og dit liv i et nyt lys, med flere muligheder og nye begyndelser.

Tag skridtet mod et mere opfyldt liv

Er du klar til at løfte sløret for nedtryktheden og tage skridt mod et liv med mere mening, glæde og tilfredshed? Din rejse mod heling og fornyelse starter med det første skridt. Kontakt mig for at begynde forandringen, og lad os sammen udforske, hvordan psykoterapi kan åbne døren til et liv, hvor du føler dig levende og engageret igen.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.