Individuel terapi

At arbejde narrativt indebærer, at samtalerne foregår i en respektfuld dialog, hvor vi samarbejder om at tilrettelægge forløbet. Jeg er oprigtigt interesseret i, hvordan du opfatter verden og er aktivt medlevende både ved at lytte og stille undersøgende og opklarende spørgsmål.  

Vi vil undervejs i samtalen ofte skrive nogle af dine ord på en tavle. Det giver os mulighed for at reflektere over det, du har fortalt. 

Du vil herigennem få indsigt i, hvordan begivenheder og omstændigheder i dit liv, har haft indflydelse på dine aktuelle problemer. Ud over at få talt disse problemer igennem, vil du få klarhed over handlemuligheder og det, som er vigtigt for dig. 

Hvis det er meningsfuldt for dig, er det muligt at tage en pårørende med til en eller flere samtaler. Din pårørende vil blive stillet nogle spørgsmål undervejs med afsæt i det, som vedkommende har hørt dig sige. Vi ser gang på gang, at det har en stor effekt at få sine egne ord tilbage fra en pårørende, som har forstået og taget dem til sig.   

En session varer 60 minutter. 

Forløbets samlede længde afhænger af dine ønsker og behov. 

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.