Hjælp til at forandre studiepres af psykoterapeut i Birkerød & på Østerbro, København

Tidsbestilling fra mandag til fredag kl. 08.00-18.00.
Bliv kontaktet30 82 45 76

Er studiepresset ved at overvælde dig?

Kender du til følelsen af konstant at være bagud, uanset hvor hårdt du arbejder? Studiet kan føles som en uendelig række af deadlines, forventninger og præstationskrav, der tynger. Det er ikke bare stressende. Det kan føre til søvnløshed, angst og en følelse af at være fanget i en strøm af krav og forventninger. Forhindrer presset fra studiet dig at opleve glæde og nyde dit liv, så er det vigtigt at træde et skridt tilbage og søge støtte.

Forståelse og støtte gennem narrativ terapi

Jeg har en særlig forståelse for de udfordringer, unge står overfor i dagens uddannelsessystem. Min baggrund som underviser og psykoterapeut giver jeg indsigt i, hvordan studiepres ikke kun påvirker dine resultater, men også din selvopfattelse og livsglæde. Gennem narrativ terapi tilbyder jeg et trygt og støttende rum. Et rum, hvor vi kan udforske de fortællinger, der styrer din selvopfattelse og din opfattelse af at skulle præstere. Vi vil sammen undersøge hvordan disse påvirker din trivsel og velbefindende.

Skab en ny historie

Gennem terapien omformes fortællingerne til mere nuanceret fortællinger, hvor studielivet ikke længere er en kilde til konstant angst og utilstrækkelighed. Vi vil arbejde på at ændre de mønstre, der forstærker studiepresset, og finde strategier, der hjælper dig med at håndtere kravene og genfinde glæden ved at lære. Det handler ikke kun om at klare sig godt på uddannelsen, men også om at nyde rejsen og opdage, hvad der motiverer dig.

Tag skridtet mod et lettere studieliv

Er du klar til at ændre din oplevelse af studielivet og finde en balance, hvor du føler dig motiveret, uden at presset tager overhånd? Lad os se hvordan psykoterapi kan være nøglen til et mere afbalanceret og tilfredsstillende studieliv. Kontakt mig for at starte din rejse mod et studieliv med plads til både ambitioner og velvære.

Priser og betaling

Jeg vil gerne gøre terapi tilgængelig for så mange som muligt og har derfor variable priser afhængig af indkomst.

Individuel terapi koster kr. 800/time, men hvis du har en begrænset indkomst som f.eks. jobsøgende, pensionist eller studerende koster det kr. 600/time.

Jeg tilbyder desuden en rabatordning, hvor du ved køb af 5 samtaler betaler 3600 kr. Lignende ordning til jobsøgende, pensionister eller studerende koster 2700 kr.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, men du kan undersøge om din egen eller din arbejdsgivers sundhedsforsikring evt. dækker noget af behandlingen.

Betaling foregår via MobilePay eller bankoverførsel.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, bedes du give besked hurtigst muligt, så din tid kan gøres tilgængelig for en anden. Ved afbud senere end 24 timer før samtalens begyndelse betales 50% af beløbet og ved udeblivelse uden afbud betales det fulde beløb.

Praktisk

Mine lokaler er placeret på Østerbro og i Birkerød, og vi kan også mødes online på f.eks. Zoom.

Du kan læse mere om mig her. Du kan også bruge denne kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som overhoved muligt.

Jeg svarer dig altid inden 24 timer og har mulighed for en første samtale om højest en uge. Du har også mulighed for at få en telefonisk akutsamtale i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Medlem af Dansk psykoterapeutforening

Dansk Psykoterapeutforening, som blev grundlagt i 1993 og repræsenterer psykoterapeuterne i Danmark. Medlemskab forudsætter, at man lever op til en række krav om uddannelse, erhvervserfaring osv. og er således et kvalitetsstempel.

Mød Trine Kjær

Psykoterapeut, Cand. pæd. psyk.
Jeg har siden ungdommen været dybt fascineret af menneskets sind og optaget af at opnå en dybere forståelse for mennesker. Vejen til denne forståelse begyndte som sygeplejerske ved at yde omsorg for patienter med kræft og fysiske traumer inde på livet. Jeg har senere, efter en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ terapi, særligt arbejdet med unge voksne.