Sådan laver du en sjov aften med vennerne

Annonce: Artiklen er en annonce

Er det ved at være tid til at holde en hyggelig aften med dine venner, hvor du skal være vært? Så vil du nok også gerne finde underholdning, som hitter blandt vennerne, og som giver jer en rigtig dejlig aften sammen. Spørgsmålet er så, om det altid behøver at foregå så formelt og klassisk, før det er sjovt. I denne artikel får du nogle muligheder, som stikker lidt i en anden retning.

For hvorfor skal det altid handle om brætspil som tegn og gæt, når man skal have en hyggelig aften med vennerne. Der er masser af andre muligheder, og selvom de førnævnte ting kan være sjove, så er det også rart med nogle alternativer. Derfor introducerer denne artikel dig for nogle helt anderledes ting som fællesunderholdning.

Spil på nettet  

Vi starter med et sjovt alternativ til brætspil, som selvsagt ikke er noget for alle. Heldigvis har mange mennesker enten tablets eller smartphones, og derfor er der også mange gode og nemme muligheder for at spille på nettet. Når du spiller online, får du et helt andet kick, og det kan være forbundet med mange timer med supersjov underholdning.

Det gælder også, når du har dine venner på besøg, som måske har samme konkurrencegen, som du selv ligger inde med. Derfor er det oplagt at lave en form for konkurrence, hvor I spiller mod hinanden. I kan aftale nogle bestemte spilleregler og finde ud af, hvem der klarer sig bedst. På en Playtech spilleautomat kan man hurtigt få mange timer til at gå, og de fleste i selskabet vil sikkert finde det morsomt, og det skal nok være et hit hos vennerne.

Lav konkurrencer i køkkenet  

Hvorfor ikke også konkurrere om nogle ting i køkkenet? Der er mange måder at gøre madlavning eller sågar oprydning sjovt på. Måske vil I konkurrere om, hvem der kan lave den lækreste cocktail. I kan på forhånd lave nogle regler for konkurrencen, og så kan I ellers prøvesmage efterfølgende. I kan også lave en konkurrence, når det kommer til desserten, og med de mange madprogrammer i tv, er det selvfølgelig blevet en populær disciplin hjemme i køkkenerne.

Når det kommer til oprydningen og opvasken, er det måske en kende sværere at få det til at blive sjovt. Det er dog ikke helt umuligt at glemme lidt, at det er en sur pligt – eksempelvis med en simpel terningeleg, hvor man skiftes til at vaske op, afhængigt af om man slår en 6’er undervejs. Det er simpelt men sjovt.