Indret dit hjem med en stigereol for at prøve noget nyt

I denne artikel ser vi på, hvordan det kan give god mening at indrette sit hjem med en stigereol. De fleste folks hjem er nemlig indrettet med de samme typer af møbler. Der er altid en seng eller to i soveværelset, stuen har et stuebord og en sofa samt nogle reoler, kontoret har et skrivebord og kommoder og så videre.

Der er naturligvis mange måde at indrette hjemmet på og et utal af designs indenfor de forskellige kategorier af møbler. Derfor kunne det være rigtigt spændende for nogle mennesker at tilføre hjemmet lidt ekstra krudt og krydderi ved at tænke i nye baner og investere i en helt anderledes type møbel. Nemlig en stigereol!

Men hvad er en stigereol egentlig? En stigereol er dybest set blot en reol i et mere utraditionelt design, end de fleste folk nok er vant til. Således ligner en stigereol virkelig det, som den er – en reol, der er udformet så den minder om en stige. En stigereol skal altid stilles op ad en væg. Faktisk er det ikke muligt at bruge reolen , hvis ikke den kan lænes op ad en væg, da den ellers ville tippe over.

Stigereolen kommer også med en skæv opbygning forstået på den måde, at de nederste hylder eller trin, på reolen typisk er bredere en de øverste hylder. Dette giver stigereol en asymmetrisk opbygning. På hjemmesiden Stigereoler.dk kan du få flere tips og inspiration til indretning af dit hjem med denne type af charmerende møbler.

Hvorfor det er fedt at indrette hjemmet med en stigereol

Stigereoler er anderledes end andre typer af reoler, fordi de er asymmetriske og “skæve” i modsætning til alle andre af hjemmets møbler, som oftest er symmetriske. På denne måde bryder stigereoler med det traditionelle design af møbler og nytænker dermed også den traditionelle reol. Samtidig er stigereolen et funktionelt møbel, som vil kunne holde dine bøger og pyntenips organiseret.

Stigereoler kommer i mange designs og kan være fremstillet af de samme materialer som traditionelle reoler, nemlig træ, metal og plastik. Stigereoler af træ er populære og smukke reoler til hjemmet, hvor de pryder køkkenet eller stuen med deres luftige, elegante og lette design. Samtidig fås stigereolerne også i forskellige farver, som naturfarvet, sort og hvid. Derved er du sikret, at den stigereol, som du beslutter dig for at købe altid vil kunne passe ind i dit hjem.

Når det er sagt, så kan det være en fordel at indrette hjemmet med en stigereol i en af disse farver, fordi naturtræ, hvid og sort er tidløse farver, som ikke går af mode lige med det første!