Hvorfor skal jeg droppe cigaretterne til fordel for en e-cigaret?

Annonce: Artiklen er en annonce

Der er mange fordele ved at kvitte cigaretterne til fordel for en e-cigaret. Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, så bør du ikke tøve med at foretage dette skifte. Det er faktisk kun noget, der kan gå for langsomt. Det er i særdeleshed noget, der gør sig gældende, hvis du ryger mange cigaretter i løbet af en dag, som både er en yderst dyr og usund vane.

Over de seneste par år er der heldigvis flere og flere rygere, der er begyndt at stoppe med at ryge til fordel for at dampe på en e-cigaret. Det er en positiv udvikling, da det betyder, at det danske samfund som helhed bliver sundere, men ikke nok med det, så er det også positivt for hver af de personer, der stopper, da de kommer til at nyde gode at flere fordele.

1. Du kan spare en stor sum penge hver måned

Du kan spare mange penge ved at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret. Når du ryger, skal du hele tiden købe nye cigaretter, men det er ikke tilfældet, hvis du damper på en e-cigaret. Du skal købe nyt e-væske i ny og næ, men det er både billigere end cigaretter og skal købes langt sjældnere. Det vil medføre, at du spare rigtig mange penge over tid.

2. Det er meget sundere at dampe end at ryge

Det er de færreste, der ikke er klar over, at det er yderst usundt at ryge. Den røg, du inhalerer fra cigaretterne er meget skadelig og har et indhold af flere hundrede skadelige stoffer. Det vil derfor også gøre en markant forskel for din krop og din sundhed, at du vælger at skifte fra dine cigaretter til en e-cigaret, og det er endda noget, du hurtigt vil mærke til.

3. Du og dit tøj kommer ikke til at lugte af røg

Du behøver ikke just at være fast ryger for at vide, at røg fra en cigaret lugter fælt. Ikke nok med, at røgen i sig selv kan lugte rigtig meget, så er det oven i købet også noget, der sætter sig fast i både dit tøj, dit hår og på din hud. Det er ikke noget, der er aktuelt for den damp, der skabes af e cigaretter, og du kan være sikker på, at du ikke kommer til at lugte.